SuperChips In Kayseri!
 
Chip Tuıning;
Otomobil üreticileri bir motoru dizayn ederken sadece performans üzerine düşünmezler. Onlar, otomobillerde yakıt ekonomisini, uygun olmayan kullanım koşullarını, kalitesiz yakıt kullanılabileceğini, eksik ve kötü bakım yapılabileceğini göz önünde bulundurarak bazı önlemler alırlar ve bu da motorun performansını olumsuz yönde etkiler.
İşte bu noktada superchips, arabasının bakımlarını düzenli ve iyi bir şekilde yaptıran, yakıt ekonomisinden bir miktar taviz vermek zorunda kalmadan farklı bir yazılımla motoru yöneterek(ecu upgrade), her türlü motordan %10 civarı güç ve tork artışı alınmasını sağlar.
Farklı markalarda otomobillerin farklı motor ve kontrol ünitesi özellikleri olduğu için Superchipsfarklı markalara(Audi Chip Tuning, BMW Chip Tuning, Seat Chip Tuning, Mercedes Chip Tuning) özgü farklı chip tuning metotları geliştirmiştir. Ayrıca her markanın modeline özel(BMW 520d-320d Chip Tuning, Audi A4-A5-A6 Chip Tuning, Seat Leon Cupra Chip Tuning, Volkswagen Scirocco Chip Tuning gibi..) metotlar uygulanmaktadır.
 
Chip Tuning iki ana şekilde yapılır:
1. Aracın beynindeki chip sökülerek Superchips Chip Tuning tarafından özel olarak programlanmış yeni bir chip takılması.
2. Eğer aracın orjinal chipi yeniden programlanabilir ise orjinal program yerine Superchips'in modifiyeli programının aktarılması.
Ne Kadar Kazanç Elde Edilebilir?
Superchips Chip Tuning bir chip programı yazarken o aracı özel bir dinamometreye bağlar ve o aracın tüm ince ayarlarını yapar. Yani tüm ateşleme avansı ve yakıt püskürtme stratejilerini, yakıt tasarrufunu günlük kullanımda çok etkilemeden maksimum performans öncelikli hale getirir. Bu sayede atmosferik araçlarda yaklaşık %10 beygir gücü ve tork artışı elde edilir. Bu güç artışı aracın tam gaz kullanımında aracın genel performansını arttırırken, günlük kullanım koşullarında çok daha canlı ve hızlı tepki verir hale getirir.
 
Turbo Araçlara Chip Tuning?

Turbo araçlardaki chip tuning uygulamalarında, diğer araçlardaki uygulamalarda yapılan tüm ayarların yanında motorun Turbo Basıncı da arttırılarak %35'lere varan güç ve tork kazançları elde edilebilmektedir.
Benzinli veya dizel(Diesel Chips & Peugeot HDI-Ford TDCI-Audi TDI Chip Tuning vs...) tüm turbo beslemeli motorlara yapılabilen bu uygulama sonucunda başka hiçbir modifiye işlemine gerek kalmaksızın elde edilen güç artışı inanılmaz boyutlardadır.
 
Superchips Chip Tuning, turbo beslemeli motorların dayanıklılığını ve performansını arttırmak için chip tuning'in yanında ayrıca özel turbo modifikasyon ekipmanları da sunmaktadır.
Superchips Chip Tuning fiyatı araçtan araca farklılık gösterebilmektedir. Aracınızın marka ve modeline uygun chip tuning fiyatını öğrenmek için lütfen telefon ile bilgi alınız: 0352 331 47 57
 
Ayrıca SuperChips VW Racing Resmi Tuning Partner'idir.
 
MMPower Garage Türkiye Geneli 8 SuperChips Uygulayıcısı Noktasından Birtanesidir.
 
Aracınızın SuperChips Gucunu Gormek Için Http://superchips.co.uk Adresini Ziyaret Ediniz.
 
Aşağıda 2010 BMW X6 35d XDrive Uygulamasını Goruyoruz.
 
 
 
� Copyright all 1998-2024 mmpowergarage.com MMPower Corporation        Designed By M.ILHAN